Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سعید کاویانی روز شنبه در جلسه کارگروه نهادینه کردن فرهنگ مشاوره در دانشگاه مفید قم اظهار داشت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی ارتقای آگاهی زوج‌ها و خانواده‌ها با خدمات آموزشی و مشاوره‌ای امری ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.


وی افزود: یکی از برنامه‌های مهم در چند سال اخیر ارتقای سطح آگاهی شهروندان با خدمات مشاوره‌ای بوده است که در همین راستا معاونت فرهنگی و دفتر اجتماعی و پیشگیری دادگستری تفاهمنامه همکاری با کلینیک حقوقی و مشاوره‌ای دانشگاه مفید قم امضا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این کلینیک خدمات بی بدیلی ارائه کرده و درسطح کشور با حضور متخصصان در حوزه مشاوره‌ای و حقوقی مورد اعتماد قرار گرفته است به گونه‌ای که بسیاری از پرونده‌های ارجاع شده به این کلینیک، به نتیجه رسیده است.


مدیرکل اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با بیان این که خدمات کلینیک حقوقی دانشگاه مفید قم باید توسعه پیدا کند گفت: باید تفاهمنامه همکاری بین این کلینیک و اتاق اصناف امضا شود تا ۶۰ اتحادیه که در استان قم فعال هستند از این خدمات بهره‌مند شوند.
وی بیان داشت: این کلینیک در راستای حمایت از تولید، اشتغال و سرمایه گذاری باید تقویت شود تا شاهد کاهش پرونده‌های دعاوی در حوزه اصناف باشیم.


کاویانی از اجرای طرح مشاوره در پنج مسجد شاخص قم خبر داد و گفت: دراین راستا نمازگزاران با مراجعه به کارشناسان از خدمات مشاوره‌ای و حقوقی بهره مند می‌شوند.
وی افزود: همچنین باید از ظرفیت مصلای قم در ارائه خدمات مشاوره‌ای به عموم مردم استفاده کرد.
وی بر راه اندازی ۲ کلینیک تخصصی درقم تاکید کرد و گفت: باید از تجربه کلینیک حقوقی دانشگاه مفید قم بهره برد و ۲ کلینیک در اتاق اصناف و دانشگاه پردیس قم ایجاد کرد.


وی گفت: همچنین باید به صورت ماهیانه جلسه کارگروه نهادینه کردن فرهنگ مشاوره با حضور دستگاه‌های متولی از جمله دادگستری، بهزیستی، دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، اعضای هیات رییسه اتاق اصناف و اعضای کانون وکلای قم از سوی کلینیک حقوقی و مشاوره‌ای دانشگاه مفید قم برگزار شود.


مدیرکل اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم با اشاره به این که کار علمی و پژوهش در حوزه خانواده باید انجام شود گفت: در راستای تحکیم بنیان‌های خانواده باید کار تخصصی در این حوزه صورت بگیرد و از ظرفیت نهاد‌های علمی و آموزشی در این راستا بهره برد.
وی در پایان از اختصاص خط چهار رقمی به کلینیک حقوقی دانشگاه مفید قم خبر داد و گفت: به زودی این خط به کلینیک اختصاص می‌یابد تا خدمات مشاوره‌ای و حقوقی به صورت غیرحضوری را تقویت کند و مردم به سهولت بتوانند از خدمات بهره‌مند شوند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۲۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حسین آبادی ظهر پنجشنبه در آئین تجلیل از پیشگامان سلامت اجتماعی استان مرکزی اظهار کرد: ۲۴ مرکز مشاوره حضوری غیر دولتی استان مرکزی، سال گذشته به ۶ هزار و ۷۵۶ مراجعه کننده مشاوره ارائه داد.

وی ادامه داد: ۲۱ هزار و ۵۷ نفر معادل ۴۵ هزار و ۵۱ ساعت نیز سال گذشته مشاوره تلفنی از خط ۱۴۸۰ دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: اختلاف با همسر، مشکلات بین فردی، تربیت کودک و مشاوره قبل از ازدواج بیشترین فراوانی تماس‌ها بوده است.

حسین آبادی گفت: موضوع تماس‌های گرفته شده با خط ۱۲۳ در سال گذشته ۶۹۲ مورد کودک آزاری، ۲۹۷ مورد اختلافات خانوادگی، ۱۱۸ مورد افکار خود کشی، ۶۶ مورد بد سرپرستی و ۵۴ مورد زنان و دختران آسیب دیده بوده است.

وی ۴۸ مورد سالمند آزاری، ۴۲ مورد فرار، ۴۲ مورد معلول آزاری، ۳۸ مورد والد آزاری و ۳۰ مورد اختلافات خانوادگی را موضوع‌های بعدی تماس با خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به وظیفه این نهاد در تأمین سلامت روانی افراد جامعه، گفت: این نهاد اجتماعی و حمایتی کمک می‌کند تا افراد به عنوان کنشگران فعال در جامعه نقش آفرین باشند.

فعالیت‌های بهزیستی در جهت سلامت اجتماعی توسعه یافته است

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی نیز در این آئین گفت: این سازمان در جهت سلامت اجتماعی، فعالیت‌ها و اقدامات پیشگیرانه، مداخلات اجتماعی و حمایتی، توانبخشی علمی و تخصصی را توسعه بخشیده است.

محمد علی الله دادی بیان کرد: بهزیستی به همت نیروهای پر تلاش و کارشناسان خبره توانسته در مسیر سلامت، بهزیستی شکوفایی و بالندگی جامعه گام بردارد.

وی افزود: اقداماتی چون طرح‌های مختلف آگاه‌سازی، انجام طرح‌های غربالگری شنوایی سنجی و تنبلی چشم با پوشش ۸۰ درصدی جامعه هدف و پیشگیری از معلول زایی با بررسی اختلالات ژنتیکی بر اساس حکم برنامه ششم، انجام و ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان شناختی با استفاده از فناوری‌های نوین در جهت ازدواج‌های موفق، ارائه طرح‌های مختلف در جهت مداخلات بهنگام در جهت کاهش طلاق از جمله ثبت الکترونیک طلاق و آموزش‌های پیش از ازدواج دیگر خدمات بهزیستی است.

الله دادی اظهار کرد: طرح‌های اجتماعی به نام نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان «نماد» و طرح مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان «ماد» جهت آگاه‌سازی و توانمندسازی دانش‌آموزان، ارائه خدمات پیشگیری از دیگر اقدامات توسعه‌ای خدمات سازمان بهزیستی است.

وی گفت: درمان اعتیاد در پهنه گستره کشور، توسعه کمی و کیفی خدمات اجتماعی از جمله ایجاد اورژانس اجتماعی و برنامه‌های دیگر برای همه اقشار و آحاد جامعه نشان دهنده تلاش بهزیستی در مسیر سلامت اجتماعی است.

کد خبر 6095223

دیگر خبرها

  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • (ویدیو) بخشنامه مدیرکل حقوقی گمرک باطل شد
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد