Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید مسعود موسوی روز دوشنبه در تالار گفت و گوی دانشگاه مفید قم در جمع خبرنگاران به مناسبت بزرگداشت دومین سالگرد ارتحال آیت الله موسوی اردبیلی، افزود: علم پویا، پیشرونده و غیرمحدود است و این باعث شده تا هیچ کس نتواند ادعا کند که توانسته است به تمام سئوالات پیرامون یک علم پاسخ داده است.
موسوی در ادامه با اشاره به راه اندازی دانشگاه مفید با رهنمودهای مرحوم آیت الله موسوی اردبیلی گفت: اسلام دینی برای همیشه تاریخ و دارای نظر و راهکار در تمام ابعاد روابط انسانی است بر همین اساس دانشگاه مفید با دغدغه شناسایی درست اسلام در دوران جدید در قم ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: این دین مبین در تمام شئون و ابعاد انسانی، اجتماعی و پدیده های نوظهور دنیای امروز دارای نظر و راهکار است و نیاز داریم تا این ابعاد در قالب مبانی علمی و دانشگاهی با عنوان زیست اسلامی تبیین شود.
موسوی با تاکید بر اینکه دانشگاه مفید به دنبال ایجاد زمینه پژوهشی و دانشگاهی برای پاسخ گویی به سئوالات و نیازهای انسان امروز است ادامه داد:این دانشگاه به عنوان مهمترین میراث مرحوم آیت الله موسوی اردبیلی پیگیر تبدیل شدن به
پایگاه مهم علوم اسلامی در کشور و منطقه است.
وی با اشاره به 30 سال فعالیت های علمی دانشگاه مفید اظهار داشت: در زمینه های مختلف علوم اسلامی و انسانی از جمله اقتصاد اسلامی و حقوقی در سه دهه گذشته پژوهش های زیادی در کشور انجام شده که بسیاری از این تحقیقات ریشه در مطالعات و دستاوردهای علمی دانش آموختگان و محققان دانشگاه مفید دارد.
وی ، دستاوردهای علمی دانشگاه مفید را بسیار پر بار دانست و گفت: در 2 سال گذشته دانشگاه در ایجاد و ارتقای کیفی فضای دانشگاهی گام های مهمی برداشته است به گونه که در رشته های علوم اسلامی یکی از بهترین کیفیت های آموزشی را از مقطع کارشناسی تا دکترا فراهم کرده است.
موسوی با تاکید بر اینکه دانشگاه مفید قم پس از سه دهه فعالیت علمی یکی از بهترین دانشگاه های کشور در حوزه علوم انسانی است افزود: هم کانون 2 هزار و 400 دانشجو در 7 رشته کارشناسی، 18 رشته کارشناسی ارشد و 7 رشته دکترا در بخش های اقتصاد، حقوق، فلسفه، الهیات، علوم سیاسی و زبان انگلیسی مشغول تحصیل هستند.
موسوی تربیت طلاب مستعد را از جمله دغدغه های دانشگاه مفید دانست و ادامه داد: این دانشگاه طلاب مستعد علوم دینی که در مقطع کارشناسی وارد این دانشگاه می شوند مورد حمایت علمی قرار می دهد.
مرحوم آیت الله سید عبدالکریم موسوی اردبیلی از مراجع فقید تقلید پس از یک عمر تلاش علمی، فقهی و سیاسی سوم آذرماه 1395 در سن 90 سالگی دار فانی را وداع گفت و در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) به خاک سپرده شد.
وی متولد سال 1304 در اردبیل بود که پس از شهادت آیت الله بهشتی از سال 1360 تا 1368 به ریاست دیوان عالی کشور به عنوان عالی ترین مقام قضایی کشور رسید.
عضویت در شورای انقلاب، عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی، نمایندگی دوره اول مجلس خبرگان رهبری، دادستانی کل کشور، ریاست دیوان عالی کشور، عضو شورای عالی قضایی، عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی و مسئولیت اجرای فرمان 6 ماده‌ای حضرت امام راحل از مسئولیت های این مرجع فقید بود.
همایش بزرگداشت آیت الله موسوی اردبیلی روز پنجشنبه هشتم آذر از ساعت 8:30 تا 12 با حضور شخصیت های برجسته حوزوی و همچنین دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقلیت های دینی در دانشگاه مفید قم برگزار می شود.
7404/ 6133/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی حضرت فاطمه دین قم مجلس خبرگان رهبری آیت الله موسوی اردبیلی 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر رئیسی پُست جدید گرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، روز گذشته در مراسم افتتاح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیسی به عنوان عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی شد.

محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران همچنین در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد.

دیگر خبرها

  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • تبیین سیره امام صادق(ع) برای جامعه نیاز است
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور