Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه مفید با بیان اینکه ۲۴۰۰ دانشجو در سه مقطع مشغول تحصیل هستند، گفت: دانشجویان دانشگاه مفید در رشته‌های حقوق، فلسفه، الهیات، علوم سیاسی، زبان انگلیسی مشغول تحصیل هستند. ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید مسعود موسوی ظهر امروز در نشست خبری دومین همایش نکوداشت آیت‌الله موسوی‌اردبیلی که در سالن جلسات دانشگاه مفید برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه مفید 30 سال فعالیت دارد که در زمینه‌های مختلف کارنامه بسیار خوبی از خود به جای گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه مفید در زمینه اقتصاد اسلامی اقدامات بسیار چشم گیری انجام داده است و دارای دستاوردهای بزرگی است، همچنین در زمینه مسائل حقوق و تبیین مسائل اسلام و حقوق زن و کودک نیز سهم بسیارخوبی دارد.

رئیس دانشگاه مفید تصریح کرد: دانشگاه مفید برای ایجاد زمینه پژوهشی و دانشگاهی برای پاسخ دادن به دنیای امروز ایجاد شده است و در این زمینه فعالیت می‌کند.

وی افزود: همکاران من در دانشگاه مفید احساس وظیفه می‌کنند که به عنوان وفاداری به آیت الله موسوی اردبیلی پایمردی و استقامت کرده و راه ایشان را ادامه دهند.

موسوی بیان کرد: از زمان رحلت آیت الله موسوی اردبیلی مسئولین دانشگاه مفید احساس وظیفه کردند که تلاش خود را مضاعف کنند، این دانشگاه مدعی است که یکی از بهترین کیفیت‌های آموزشی را در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس و دکتری ارائه می‌کند و فضای علمی مناسبی برای محققین و دانشجویان فراهم کرده است.

رئیس دانشگاه مفید عنوان کرد: علم موضوعی نیست که در جایی تمام شود بلکه در همه زمینه‌ها امری پویا است و هیچ گاه پایان ندارد، هیچ کسی در هیچ زمینه ای پاسخ نهایی به سوالی نداده است.

موسوی خاطرنشان کرد: با پاسخ به هر سوالی چندین سؤال مطرح می‌شود و مثل درختی می‌ماند که به رشد خود ادامه می‌دهد، مدعی هستیم که دانشگاه مفید نخستین دانشگاهی است که به اقتصاد اسلامی توجه ویژه ای دارد.

وی گفت: دانشگاه مفید در راستای غنی کردن فضای آکادمی اسلامی تلاش می‌کند تا این صدا درکشورهای دیگر بازتاب داشته باشد و این شبکه از فعالیت‌های آکادمیک فضایی علمی و دینی برای هم افزایی در راستای مطالعات دینی ایجاد کند.

رئیس دانشگاه مفید عنوان کرد: دانشجویان دانشگاه مفید در رشته‌های حقوق، فلسفه، الهیات، علوم سیاسی، دپارتمان زبان انگلیسی مشغول تحصیل هستند.

موسوی گفت:2400 دانشجو در سه مقطع مشغول تحصیل هستند، از طلابی که در مقطع کارشناسی وارد دانشگاه می‌شوند شهریه ای گرفته نمی‌شود و به آن‌ها کمک می‌شود به شرطی اینکه طلاب درس‌های حوزوی خود را همزمان با دانشگاه بخوانند و معدل آن‌ها بالا باشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 180 طلبه بورسیه دانشگاه هستند، تصریح کرد: یکی از اهداف ما این است که این تعداد را افزایش دهیم، وقتی می‌خواهیم در زمینه علوم انسانی از دیدگاه اسلام تدریس شود طلاب باید هم به علوم حوزوی و هم دانشگاهی مسلط باشند و اگر طلبه با فضلی باشد در این زمینه موفق می‌شود.

رئیس دانشگاه مفید افزود: یکی از مشکلات اساسی که در کشور وجود دارد ارتباط دانشگاه‌ها با مراکز علمی است که در این زمینه باید اقدامات اساسی انجام شود تا دانشجویان پس از اتمام تحصیل به نهادهای علمی معرفی شوند، تلاش می‌کنیم نظرات دانشگاهی و علمی را در قالب مقاله و سمینار تبیین کنیم.

انتهای پیام/ن

R7854/P1361/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۴۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در نشست مشترک میان رئیس و مدیران جهاد دانشگاهی با مدیران مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) با موضوع بررسی زمینه‌های همکاری مشترک، رئیس جهاد دانشگاهی به معرفی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و برخی ظرفیت‌های این نهاد پرداخت.  
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام نیز ضمن تشریح برنامه‌های آتی این مؤسسه، برخی زمینه‌های همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی را تبیین کرد.
همچنین در این جلسه، نیاز‌های نشریات علمی کشور و روش‌هایی که به ارتقای کیفی مجلات کمک می‌کند، مورد بحث قرار گرفت.  
در ادامه، مقرر شد در توسعه بانک‌های اطلاعاتی و نرم افزار‌های مختلف مورد نیاز نشریات در خصوص مشابهت‌یابی و کنترل استاندارد‌های نشر علمی، همکاری مناسبی بین جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC صورت پذیرد.

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور